با سلام خدمت شما دوستان گلم
من چند روزی هست که هنگام کار کردن با کامپیوترم ناگهان سیستمم خاموش میشه و باید دوباره روشنش کنم
به این صورت هم هست 20 دقیقه روشنه یباری خاموش میشه البته گاهی اوقات بود ولی حالا هر دفعه
مادربردم z77-d3h
با سلام خدمت شما دوستان گلم
من چند روزی هست که هنگام کار کردن با کامپیوترم ناگهان سیستمم خاموش میشه و باید دوباره روشنش کنم
به این صورت هم هست 20 دقیقه روشنه یباری خاموش میشه البته گاهی اوقات بود ولی حالا هر دفعه
مادربردم z77-d3h
|
شات اسکرین کامل با برنامه hwmonitor قرار بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین coretemp
همچنین صفحه دوم برنامه
gpu-z
--------
فن پردازنده را با دقت باز کن . خمیر فعلی رو پاک کن خمیر جدید بزن و دوباره فن رو جا بزن .
devilcracksman (06-08-16), DOOM999 (06-08-16)
آخرین ویرایش توسط devilcracksman در تاریخ 06-08-16 انجام شده است
این اپلود سنتر خیلی دردسر داشت . همون کاری که گفتم انجام بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیر خوب بگیرید z5 دیپ کول
دمای cpu بالاست .این دما برای این حالت بسیار زیاده
هر چند پیشنهاد میکنم یک فن گرین نوتوس 100 تهیه کنید .
ببخشید آپلود سنترش مشکلی نداشت میشه دوباره یه نگاه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای پردازنده بالاست نزدیک 60هست . مسلما موقع فشار بالاتر هم میره . باید ابتدا با تعویض خمیر چک کنید . باز مشکل باقی بود باید یه فن مناسب خرید کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
devilcracksman (06-08-16)
|
ممنون با گردگیری مثل روز اول شد الان عالیه
لطفا نظرتون را درباره پشتیبانی گیگابایت در تاپیک زیر اعلام کنید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks